Lindi më 1 tetor të vitit 1900, në fshatin Lunik të Librazhdit. Më 28 dhjetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor si "armik të popullit" dhe "sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 568
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.