Lindi në vitin 1889, në Shkodër. U arrestua më 13 gusht 1946 dhe, me vendim nr. 399, datë 18 shtator 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «sabotim të reformës», dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 138.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.