Lindi më 1937, në Durrës. Më 16 shtator 1981, me vendim nr. 170, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 121
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.