Lindi në vitin 1911, në Krujë. U arrestua më 10 nëntor 1944, dhe u dënua më 27 shtator 1945, me vendim nr. 96, të Gjykata Ushtarake të Durrësit. Pas lirimit më 3 nëntor 1959, u internua në Gjazë të Lushnjës.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 384
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.