Lindi më 1921, në Shkodër. Më 7 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi se «ka qenë pjesëmarrës aktiv në organizatën e Ballit Kombëtar», me 8 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtës civile dhe politike për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 234.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.