Lindi më 5 mars të vitit 1930, në fshatin Kamenicë të Korçës. Më 15 maj 1965, Gjykata e Rrethit të Durrësit e dënoi me vdekje, konfiskimin pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale. Më më 7 qershor 1965, me dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor iu fal jeta dhe dënimi iu kthye në 25 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 730.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.