Lindi në fshatin Sllovë të Dibrës, në vitin 1911. Kreu shkollën teknike amerikane «Harry Fultz». Më 17 qershor 1949, me vendim nr. 46, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "pjesmarrje në bandë të armatosur dhe agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës me 3 vjet kohë. U lirua më 1956, por u internua familjarisht deri në vitin 1990

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 57
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.