Lindi më 6 mars të vitit 1926, në Shkodër. Më 18 tetor 1973, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. U ridënua më 1977: më 4 mars të atij viti, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës", dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 528.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.