Lindi në Golëm të Gjirokastrës, më 10 gusht të vitit 1943. U diplomua në Fakultetin e Histori-Filologjisë të Universitetit të Tiranës, më 1965. U arrestua më 1975 për «agjitacion e propagandë» dhe u dënua me 7 vjet burg. Vdiq më 31 gusht të vitit 2001.

Burimi: Antologjia e plagëve, 2, QSHRT, Tiranë, 2013, f. 217; AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, f. 94-95.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.