Lindi në Fier, në vitin 1950. Me vendim nr. 18, datë 4 shkurt 1983, Gjykata e Rrethit Fier e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 168
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.