Lindi në Shkodër, në vitin 1930. Me vendim nr. 25, datë 8 shkurt 1953, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formë përgatitje për arratisje" dhe e dënoi me 12 vjet burgim, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 225
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.