Lindi më 1919, në Dhërmi. U arrestua më 24 dhjetor 1952. Me vendim nr. 53, 23 prill 1953, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi për "përkrahje të krimit të tradhëtisë", me 7 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave për 7 vjet kohë. U lirua më 17 shtator 1958. U arrestua sërish më 1969, dhe me vendim nr. 81, 21 gusht 1969, Gjykata Ushtarake e Vlorës e dënoi me 6 muaj burg për "fyerje botërisht të përfaqësuesit të pushtetit, ndihmësgjyqtarit Th.K., i cili njoftonte vendimin e Gjykatës së fshtatit Dhërmi"

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.