Lindi më 1906, në Dhërmi. Më 14 nëntor 1950, me vendim nr. 246, Gjykata e Vlorës e dënoi "se ka bashkëpunuar me diversantët" me pushkatim dhe konfiskim pasurie. Më 26 shkurt 1961, dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm me punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 73-74
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.