Lindi në vitin 1935, në Biovizhdë. U arrestua më 2 maj 1951, dhe më 8 qershor të po atij viti, me vendim nr. 82, Gjykata e Përmetit e deklaroi fajtor "se ka hedhur parrulla kundër pushtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg. U arrestua sërsih më 9 shkurt 1960, dhe më 13 dhjetor të po atij viti, me vendim nr. 25, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 331
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.