Lindi më 1916, në Grapsh, Gjirokastër. Më 29 shtator 1959, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për tradhti ndaj atdheut", me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet . Më 22 tetor 1959, dënimi iu ndryshua në 20 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 226
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.