Lindi në Shkodër, më 1 qershor të vitit 1945. Më 3 prill 1967, Gjykata e Shkodrës e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për tre vjet kohë për «tradhëti ndaj atdheut mbetur në fazën e përgatitjes».

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 810.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.