Lindi më 1920. Me vendim nr. 271, datë 3 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor se ka "propaganduar me parulla disfatiste kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave civile baraz me kohën e ndëshkimit dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 314
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.