Lindi më 1924, në Miliska, Pukë. Më 15 shkurt 1966, me vendim nr. 4, Gjykata e Shkodrës e dënoi “për tentativë arratisje jashtë shtetit“, me 8 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, heqjen e dekoratave dhe konfiskimin e revoles “Beretë”.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1478-1479
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.