Lindi në Shkodër, më 11 shkurt të vitit 1924. U arrestua “për arsye politike“ dhe vuajti mbi shtatë vjet burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.