Lindi në Shkodër, në vitin 1928. Me vendim nr. 25, datë 28 janar 1975, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» për minimin e pushtetit popullor dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. U arrestua më 17 janar 1974.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.