Lindi në Pukë, më 14 tetor 1908. Me vendim nr. 43, datë 31 gusht 1949, Gjykata e Prefekturës së Shkodrës e deklaroi fajtor për "faje penale kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 222
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.