Datëlindja: 1908. Vendbanimi: Stamboll, Turqi. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 8 shtator 1947. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 5 vite. Akuza: ka qenë spiun dhe sabotator i pushtetit

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.