Lindi në vitin 1906, në Rrëshen. Me vendim nr. 187, datë 12 shtator 1950, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "strehim të arratisurish", dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 44
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.