Lindi në vitin 1929, në Orosh. Me vendim nr. 185, datë 29 maj 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "lidhje me të arratisurit", dhe e dënoi me 2 vjet burg. Me vendim nr. 98, datë 16 gusht 1949, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me kriminelët e arratisur", dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.