Lindi më 1931, në Durrës. Me vendim nr. 36, datë 30 prill 1974, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" në dëm të pushtetit popullor dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 348
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.