Lindi në Shkodër, në vitin 1947. U arrestua më 8 qershor 1977, dhe me vendim nr. 201, datë 30 korrik 1977, u deklarua fajtor për "tentativë arratisjejeje jashtë shtetit" dhe u dënua me 16 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 340
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.