Lindi në Krujë, në vitin 1920. U arrestua më 1 nëntor të vitit 1949. Me vendim nr. 295, datë 19 maj 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "faje penale kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 222
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.