Lindi më 1921, në Shkodër. Më 26 shtator 1951, me vendim nr. 169, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për «strehim dhe furnizim kriminelët, mos denoncim», me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. U lirua më 1962.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 124-26.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.