Lindi më 1937, në Durrës. Më 16 gusht 1961, me vendim nr. 116, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 13 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42/1, FL. 21-22
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.