Lindi më 1928, në Shkodër. Më 12 janar 1948, me vendim nr. 6, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 335
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.