Lindi më 1932, në Mamurras, Krujë. Më 29 dhjetor 1958, me vendim nr. 195, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për «tradhti ndaj atdheut», me 12 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 234.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.