Lindi më 1917, Pukë. Më 25 qershor 1952, me vendim nr. 115, Gjykata Ushtarake e dënoi për "strehim dhe furnizim të arratisurish" me 2 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 4
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.