Lindi në Kokdodë të Pukës, më 22 maj të vitit 1918. U arrestua më 21 gusht 1979, dhe më 21 mars 1980, me vendim nr. 11, Gjykata e Rrethit të Pukës e deklaroi fajtor për "agjitacionit dhe propogandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi më 8 vite heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. U lirua më 15 nëntor 1982 me Dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor nr. 6656, datë 28 tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 235
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.