Lindi më 1943, në Bajzë, Shkodër. Më 22 tetor 1968, me vendim nr. 125, Gjykata Shkodër e dënoi për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit”, me 13 vjet burg dhe konfiskim pasurie. Më 15 prill 1981, me vendim nr. 25, Gjykata Mirditë e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, me 10 vjet burg dhe 5 vjet internim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 233
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.