Lindi më 3 maj të vitit 1904 në fshatin Bzhetë të Shkrelit. Mori pjesë në Kryengritjen Antikomuniste të Malësisë së Madhe, që shpërtheu në janar të vitit 1945. Pas shtypjes së kryengritjes u arrestua dhe u dënua me 15 vjet heqje lirie.

 

Burimi: Franz-Llesh Grishaj, Shkreli dhe roli i tij në Kryengritjen Antikomuniste të Malësisë së Madhe të vitit 1945
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.