Lindi më 5 maj të vitit 1944, në fshatin Selcë të Shkodrës. Më 30 mars 1976, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 27.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.