Lindi më 1925, në Rrëshen. Më 20 dhjetor 1951, me vendim nr. 260, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi "për strehim dhe furnizim diversantësh", me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 194
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.