Lindi në Vukël, Shkodër, më 10 shkurt të vitit 1916. Më 23 tetor 1975, Gjykata e Shkodrës e dënoi me njëzet e pesë vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e të drejtave elektorale për pesë vjet kohë për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor».

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 744
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.