Lindi më 1895, në Bogë, Shkodër. Më 15 mars 1954, me vendim nr. 32, Gjykata Shkodër e dënoi për ”tradhëti ndaj atdheut”, me 12 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 578-57
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.