Lindi më 5 maj 1920, në Malaj të Mirditës. Me vendim nr. 300, datë 22 dhjetor 1947, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi për me 15 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 372
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.