Lindi më 5 mars 1915, në Perlat të Rrëshenit. Me vendim nr. 188, datë 12 shtator 1950, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "strehim të arratisurish" dhe e dënoi me 7 vjet burg e punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 154
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.