Lindi në vitin 1926, në Prellë. Me vendim nr. 73, datë 18 mars 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "dhënie ndihme bandave të armatosura"dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie me punë të detyruar, knfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajsthme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.