Lindi më 28 nëntor 1920, në Xhuxhë të Mirditës. Me vendim nr. 129, datë 5 gusht 1953, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me banda të armatosur të diversantëve" dhe e dënoi me 12 vjet burg, si dhe konfiskimin e pjesshëm të pasurisë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.