Lindi më 1921, në Shkodër. Më 6 maj 1948, me vendim nr. 31, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grupin e formuar për klandestinë propagandistik, disfatist dhe dezertor në radhët e ushtrisë" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 50-51
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.