Lindi më 1927, në Fan të Mirditës. Me vendim nr. 402, datë 20 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "përgatitje për t’u arratisur në një shtet të huaj" dhe "organizim të një grupi kundërshtar" dhe e dënoi me 5 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtës civile për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 221
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.