Burimi: AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22

Gjero Llazari i biri i Files dhe  Llazër lindur në Sheldi më 1925 me profesion bujk, arrestuar më 9/2/1945, nga shtabi i Brigadës së II, Mbrojtjes së Popullit.
Burimi: Arkiva e shtetit , AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Dokumenti i 10 shkurtit 1945, ja lista me 40 të arrestuar, kryesisht bujq nga Shkodra, armiq të regjimit

Një listë me 40 të burgosur, të cilët ishin arrestuar brenda 4 ditëve, kryesisht në Lexo më shumë