Lindi në Peshkopi, më 27 shtator 1957. Me vendim nr. 63, datë 2 korrik 1979, Gjykata e Rrethit Tiranë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Me vendim nr. 159, datë 9 janar 1980, Gjykata e Rrethit Fier e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë. Përfundimisht u dënua me 18 vjet e 9 muaj heqje lirie, si dhe heqjen e të drejtës elektorale për për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 234.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.