Lindi në Shkodër, në vitin 1925. Me vendim nr. 2, datë 27 janar 1965, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me 17 vjet heqje lirie dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 13
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.