Lindi në Shkodër, më 7 nëntor të vitit 1953. Më 3 prill 1967, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut", dhe e dënoi me dymbëdhjetë vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për tre vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 725
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.