Lindi në Shalë të Shkodrës, në vitin 1912. Me vendim nr. 679, datë 17 dhjetor 1946, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 15 vjet burgim. Me vendim nr. 133, datë 23 korrik 1948, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit, ka ndihmuar të arratisurit, agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me burgim të përjetshëm. U arrestua më 23 tetor 1947 dhe u lirua më 7 janar 1966.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 356
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.